Reply to Thread
Page 1 of 29 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 284

Thread: [Locked Zones] Please report here (new thread since 26/10/2015)

  1. #1
    Community Team [UK/INT] BB_Saqui's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    124
    Monde
    Prestaging

    [Locked Zones] Please report here (new thread since 26/10/2015)

    We are actively investigating what is causing Locked zones and how can we prevent them from happening, but in order for us to do that we will need your help!

    Please before reporting a locked zone make sure to follow the following steps:

    1. Delete your Cache
    2. Try using a different browser.
    3. Try using a different connection.

    If you still encounter a locked zone, please use the following bug template:

    Nickname
    Your timezone (and country):
    Date when it happened:
    Hour when it occurred:
    Your player level:
    Which browser do you use (i.e. Firefox, Internet Explorer...)?
    What version is your browser?
    What Flashplayer version do you use?
    Which Extensions/Addons do you use?
    Did you try to delete the cache and cookies?
    Did you relog (log in again)?
    Please also mention the circumstances that led to the locked zone (Right after logging in, played adventure xyz, moved builying zyx...etc.).

  2. #2

    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    35
    Monde
    Prestaging
    Server Zone crashed
    I got a mail "You defeated an attacker trying to take your colony"
    First the "OK" button is gray. After relog i was able to click "OK". Then i get the Zone crash.

    •Nick: xunil3
    •Your timezone (and country): CEST / Germany
    •Date when it happened: 25.10.2015
    •Hour when it occurred: 12:00
    •Your player level:75
    •Which browser do you use (i.e. Firefox, Internet Explorer...)? Chrome
    •What version is your browser? Version 45.0.2454.101 m
    •What Flashplayer version do you use? Version: 19.0.0.185
    •Which Extensions/Addons do you use? n.a.
    •Did you try to delete the cache and cookies? yes
    •Did you relog (log in again)? yes

    And YES it is still the same today!

    After server Closed on Wednesday 27.10.15: It's still the same!
    Server Zone crashed
    Last edited by xunil3; 28.10.15 at 19:11. Reason: update

  3. #3

    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Monde
    Prestaging
    I receive "an error was detected on this zone. Please try again." every time I try to login. This started about a week ago when I tried to claim my expedition colony.

  4. #4
    Fleegal's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    23
    Monde
    Prestaging
    I have been unable to play for two days due to the above stated reasons.

  5. #5
    Fleegal's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    23
    Monde
    Prestaging
    new update...same situation...login error message...windows 10 ...empty cache...opera browser..united states..

  6. #6
    Fleegal's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    23
    Monde
    Prestaging
    new update ....same story...error in zone message...occurs with edge, firefox, opera and chrome browsers., all have empty caches...win 10...US..

  7. #7
    Fleegal's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    23
    Monde
    Prestaging
    I also tried to go to the locked zone website, but it says I do not have sufficient priviledges to access that area.

  8. #8

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    86
    Monde
    Prestaging
    hapens on multiple browsers have tried Internet explorer, chrome, opera and waterfox all current versions.. happens more often when i leave the page to look at another... my wife and myself both play on the same connection but the fails dont happen to us both at the same time so would imply the connection is fine..

    Nickname hades8840
    Your timezone (and country): gmt uk
    Date when it happened: 2/11/2015
    Hour when it occurred: 1.30 pm
    Your player level: 56
    Which browser do you use (i.e. Firefox, Internet Explorer...)?chrome
    What version is your browser? Version 46.0.2490.80 m
    What Flashplayer version do you use? adobe 19.0.0.226
    Which Extensions/Addons do you use? none on chrome except google docs
    Did you try to delete the cache and cookies? yes numerous times
    Did you relog (log in again)? yes

  9. #9

    Join Date
    May 2012
    Posts
    91
    Monde
    Prestaging
    Carlos Kasranie
    Same with me since today araound 5 pm German time (Afternoon) Firefox and Chrome, all else newst version, cahe emptied many times - did relog as well - player level 75 - - no extensions - whatever you mean with that -

  10. #10

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany
    Posts
    28
    Monde
    Prestaging
    "Connection to server lost" since today afternoon. Yesterday it works without Problems, I normally use Firefox, tried IE and Opera.

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.